Φροντιστήριο με ένα κλικ στο σπίτι σου!

"Μπες στην τάξη μας μόνο με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σου!"

Το φροντιστήριο ''Ευσταθόπουλος" λειτουργεί συνεχώς από το 1974, παρέχοντας εκπαιδευτικό έργο υψηλού επιπέδου σε πραγματικούς φροντιστηριακούς χώρους.

Οι επιτυχίες μας αποτελούν την πιο μεγάλη απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς μας,αλλά και την πιο μεγάλη διαφήμιση του φροντιστηρίου μας.

Το online φροντιστήριο λειτουργεί άμεσα,χωρίς πολύπλοκες απαιτήσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό ή εγγραφή.Μόνο με τη χρήση διαδραστικού πίνακα,σε πραγματικό χρόνο.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

e-learning process
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ONLINE ΣΥΣΤΗΜΑ;
Το φροντιστήριό μας έχει δώσει τη δυνατότητα σε μαθητές της επαρχίας,του εξωτερικού,αλλά και σε μαθητές άλλων περιοχών εντός της πρωτεύουσας να παρακολουθούν ΖΩΝΤΑΝΑ τα μαθήματά μας! (ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα)

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, μέσω της ειδικής ψηφιακής γραφίδας, ο καθηγητής μπορεί να γράφει σε έναν κοινό πίνακα, χρησιμοποιώντας έναν κλασικό μαρκαδόρο μελανιού και ταυτόχρονα να ψηφιοποιούνται αυτά που γράφει, ώστε να παρακολουθούν τόσο οι μαθητές που βρίσκονται μέσα στην τάξη, όσο και οι μαθητές που συμμετέχουν στο μάθημα μέσω λογισμικού τηλεδιασκέψεων.

Οι μαθητές μπορούν να απολαμβάνουν υψηλές εκπαιδευτικές υπηρεσίες με τη χρήση πλατφόρμας, χωρίς χρονοκαθυστέρηση, έχοντας άμεση ανταπόκριση από τον καθηγητή,  εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο από τις μετακινήσεις.

Τέλος, μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας που είναι διαθέσιμη, οι μαθητές μας μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα (ακόμη και σε περίπτωση απουσίας), χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή τους βολεύει (π.χ.σταθερός Η/Υ, tablet,smartphone,laptop) και κυρίως χωρίς να απαιτούνται υψηλές τεχνολογικές γνώσεις, είτε η αγορά περαιτέρω εξοπλισμού.

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Google+ Icon

© 2019 efstathopoulos.edu.gr - Designed by doumaria