Η ιστορία μας

Τους πρώτους μήνες του 1974, ιδρύεται και αρχίζει να λειτουργεί από το Λευτέρη Ευσταθόπουλο το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο Άνω Καλαμάκι. Το κτήριο στο οποίο άρχισε να μεγαλώνει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του ήταν το αρχικό κτήριο λειτουργίας του Λυκείου του Άνω Καλαμακίου.

Με το όραμα του ιδρυτή και με την παρουσία ενός εξαιρετικού επιτελείου εκπαιδευτικών, καθώς και με τη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη των γονέων των μαθητών μας, το φροντιστήριο συνεχίζει έως και σήμερα τη λειτουργία του με σημαντικές επιτυχίες.

Το Σεπτέμβριο του 1998, η λειτουργία του φροντιστηρίου μεταφέρεται στο σημερινό κτήριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ιωνίας 75, σε δύο ορόφους.

Το Νοέμβριο του 2009, ο ιδρυτής του συνταξιοδοτείται, δίνοντας τη σκυτάλη της λειτουργίας του φροντιστηρίου στο Δημήτριο Ευσταθόπουλο, ο οποίος με νέα πνοή εξακολουθεί να προσφέρει εκπαιδευτικό έργο υψηλών προδιαγραφών.

Με τη συμπλήρωση 45 ετών συνεχούς λειτουργίας και επιτυχιών, το φροντιστήριο "Ευσταθόπουλος" συνεχίζει και θα συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους μαθητές του, τιμώντας την εμπιστοσύνη τόσων χρόνων.

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Google+ Icon

© 2020 efstathopoulos.edu.gr - Designed by doumaria